Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Mijn naam is Linda Giesen en ik ben de oprichter van Verkeersschool Liemers. Mijn rijschool is ontstaan vanuit de hobby autorijden en werken met mensen. Inmiddels rijden wij met vijf rij-instructeurs. Onze uitdaging is om iedere leerling zo snel en goed mogelijk voor te bereiden op het behalen van het autorijbewijs. Daarnaast is autorijden heerlijk. Het biedt vrijheid en onafhankelijkheid. Met een rijbewijs zijn veel grenzen ineens makkelijker overbrugbaar.

Omdat ik één op één les wilde geven en me regelmatig verbaas over het rijgedrag op de weg, ben ik rij-instructrice geworden en Verkeersschool Liemers gestart. Op deze manier wil ik op een positieve manier bijdragen aan een veiliger en socialer weggebruik. Ik ben van de positieve en relaxte benadering waarbij fouten gemaakt mogen worden. Sterker nog: van fouten leer je het meest en het snelst!

linda@liemers.info (instructrice: B)  –  sophie@liemers.info (instructrice: B)  –  wilfried@liemers.info (instructeur: B/EB/C/ECD)

jos@liemers.info (instructeur: B) – peter@liemers.info (instructeur: B)

Elke leerling is anders en heeft een andere manier van begeleiding nodig. De één zal de auto binnen no-time onder controle hebben, terwijl een ander hier meer moeite mee heeft. Dit wil niet zeggen dat de ene leerling beter is dan de ander, het geeft alleen aan hoe verschillend mensen zijn. Autorijden is méér dan alleen het kunnen besturen van de auto. Inzicht in verkeerssituaties, anticiperen, kijkgedrag en ga zo maar door.

Op basis van deze verschillende persoonlijke eigenschappen wordt het lesprogramma aangepast, zodat elke leerling even goed voorbereid ‘op kan’ voor zijn of haar rijexamen. Ben je 16,5 jaar of ouder, bel of mail dan nu voor een:

 gratis en vrijblijvende proefles van circa 45 minuten.